GYIK - a hallgatói portfolió rendszerével kapcsolatban

 

1. Kinek van portfoliója?

A program minden hallgatója, illetve a fokozatszerzései eljárásban lévők, illetve felvételi időszakban a programba jelentkezők rendelkeznek portfolióval.

2. Mire való a portfolió?

Itt gyűjtjük a képzéshez kapcsolódó dolgozatokat. Ezeket mindenki saját maga tölti fel. Az oktatók innen letölthetik a beadott dolgozatokat, illetve a képzés során bármikor nyomon követhető, ki, milyen tanulmányokat készített. A dolgozatok mellett a "publikus" könyvtárban lehetőség van olyan anyagok feltöltésére is, melyeket szeretnétek megosztani tudományos munkátokkal kapcsolatban. (CV, publikációk, kéziratok, konferenciaszereplése stb.)

3. Hol találhatóak a portfoliók?

A portfoliók az www.nevtudphd.unideb.hu internetes oldalon találhatóak.

4. Hogyan kaphatunk azonosítót és jelszót?

Azonosító és jelszó az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre írva kérhető a honlap rendszergazdájától
(Hegedűs Mártontól).

5. Hogyan lehet a portfoliót szerkeszteni?

A www.nevtudphd.unideb.hu oldalon a hallgatók / hallgatói portfoliók menüre kattintva lehet bejutni a saját portfolióba.

Azonosító (általában ékezetek nélküli)

Jelszó

A megnyíló fájlkezelő rendszer segítségével a portfolió tulajdonosa feltölthet, szerkeszthet, törölhet dokumentumokat (ajánlott formátum: doc./pdf.) FONTOS, hogy a dokumentumok címében csak az angol abc betűit használjátok, mert a rendszer nem értelmezi az ékezeteket!

Akinek van saját honlapja, ahol a "publikus" anyagait tárolja, elég megadni a honlap címét.

6. Nyilvánosak-e a portfolión lévő anyagok?

A feltöltött anyagok egy része nyilvános, bárki számára hozzáférhető, másik része rejtett. A rejtett anyagokhoz (dolgozatok) az adott portfolió tulajdonosa és a doktori iskola oktatói férnek hozzá.

7. Hol kaphatok további segítséget?

Akinek kérdése van, fordulhat hozzám, szívesen segítek.

Kovács Klára

programtitkár

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.