Szabó László Tamás konferencia

 

Kedves Kollégák! Kedves Doktoranduszok!

 

Szabó László Tamás professzor 70. születésnapja alkalmából ünnepi konferenciát szervezünk 2012. szeptember 26-án, szerdán 10-18 óra között Debrecenben, a DAB Székházban. A konferencia címe: „A tanárok tanárának lenni…”

A konferencia szervezői:

Debreceni Egyetem BTK Nevelés- és Művelődéstudományi Doktori Program

Debreceni Egyetem BTK Neveléstudományok Intézete

Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Akadémiai Bizottságának Nevelés-, Művelődéstudományi és Pszichológiai Szakbizottsága

Center for Higher Education Research and Development Hungary (CHERD-H)

Doktoranduszok Kiss Árpád Közhasznú Egyesülete

 

A konferencia keretében felkérés alapján megnyitó, köszöntők, plenáris előadások fognak zajlani a mellékelt programterv alapján. Emellett bejelentkezés alapján lehetőség van poszterbemutatók tartására, amelyre a kedves kollégák és doktoranduszok jelentkezését várjuk folyamatosan, de legkésőbb szeptember 14-ig. A poszterbemutatókon elsősorban a professzor úr munkásságában is megjelenő szakmai témákhoz (pl. tanárképzés, rejtett tanterv, a neveléstudomány nyelve stb.) kapcsolódó posztereket várunk, de ki-ki az ettől független, saját kutatási témáját bemutató poszterrel is „tiszteletét teheti” a konferencia ünnepeltje előtt. A poszterbemutatóra név, intézmény, posztercím feltüntetésével és 6-10 soros absztrakttal lehet jelentkezni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre. A poszterbemutatókból készült publikációkat a jövő évi doktori kötetben magyar, angol vagy német nyelven megjelentetjük (lektorálást követően).

A konferencián való – poszterbmutatót nem tartó – részvételhez kérnénk, hogy egy bejelentkező email-t küldjenek szeptember 21-ig a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre nevük és intézményük megadásával. (A bejelentkezésre az ebéd és a baráti borozás létszámának kalkulálásához van szükségünk.) A konferencia egészén a részvétel ingyenes.

 

Tisztelettel várjuk a visszajelzésüket a konferencián való részvételre és poszterbemutató tartására egyaránt! Doktori programunk alumnusainak, doktorjelöltjeinek és doktoranduszainak megjelenésére feltétlenül számítunk!

A konferencia  programjának letöltése

A Szervezőbizottság nevében üdvözlettel,

 

Dr. habil. Pusztai Gabriella                                       Dr. Juhász Erika

programvezető, egyetemi docens                       tanszékvezető, főiskolai docens